Autorulotă de închiriat, de vânzare

 Home Închiriere autorulote Autorulote de vânzare Autorulote second-hand De știut... Contact


Sfaturi utile

Călătorilor cu autorulote citeva sfaturi practice

Viteza permisă pentru autorulote poate diferi de la o țară la alta.

În Ungaria este considerată autoturism, drept urmare se va supune regulilor autoturismelor. Viteza propice care asigura o calatorie plăcută este de 100-110 km/h.

Rezervorul de WC si de apă folosită este permis să se goleasca numai în locurile indicate. Cu excepția campingurilor, asemenea locuri se gasesc la benzinăriile mai mari, in locurile de odihnă, pe drumurile principale in locurile marcate cu tabla pentru golirea rezervoarelor. Este util sa aveăi în mașină un furtun pentru reumplerea rezervorului de apa curată. În majoritatea locurilor exista, însă câteodată va poate fi de ajutor. Rezervorul (rezervoarele) de apa curată de obicei sunt de 120-150 litri. Conform experienței noastre, în timpul unei spălări se folosesc 8-10 litri de apă. În autorulotă se pot situa în siguranță maximum 2 butelii reîncărcabile de gaz în locurile special amenajate pentru depozitare.

Cu ocazia vizitei de oraș, autorulota trebuie parcată într-un loc sigur pentru ca in anumite locuri există pericolul de a fi spartă și furată. Luațivă măsuri de precauție și în acest mod nu veți avea parte de surprize neplăcute. Nu trageți rulourile la geamuri pentru că în acest mod atrageți atenția. Desigur nu lăsați la vedere obiecte de valoare sau aparatură. La ușă se poate primi o încuietoare de siguranță care este estetica și ușor de montat. Și la ușa din față se poate găsi o serie de dispozitive care să marească siguranța închiderii, însa dacă minerul ușii din față este prins cu un !!!!!!, se poate mări siguranța închiderii. În mașină se poate monta un seif unde obiectele de valoare pot fi ținute în siguranță.

Daca transportați si biciclete, nu uitați să montați tabla luminantă in dungi roșu-alb.

Dacă există tabla care interzice intrarea sau oprirea de autorulote, aceasta trebuie respectată întotdeauna...

Dacă folosiți cort de fațadă (Omnistor), atunci trebuie asigurat pentru ca vântul ar putea să îl rupă.

Închirierea autorulotei:

Se face oricărui cetațean maghiar sau de altă cetățenie care a împlinit 19 ani, cu un act de identitate, cu permisul de conducere, cu act de dovada a domiciliului stabil. De asemenea este necesară plata a 200.000 Ft drept cauție din care se vor plăti eventualele deteriorări care s-au petrecut din vina închiriatorului care nu pot fi suportate de CASCO. Prețul de închiriere se va plăti integral înainte de pornire.

La preluarea autorulotei, colegii noștrii va vor prezenta în detaliu mașina, vă va explica modul de funcționare precum și utilizarea aparaturii.

Cum alegem autorulote; Sfaturi și tipuri

Conform cărui punct de vedere alegem autorulota?

Autorulotele se pot grupa în patru grupe de bază:

Modele cu alcov: deasupra cabinei conducătorului auto se află pat de 2 persoane astfel acest spațiu este folosit favorabil. Acest tip de autorulotă este destinal în special călătoriei familiilor mari de cel puțin 5-6 iar cîteodată 7 persoane.

Modele semiintegrate: amenajările interioare se află în exclusivitate în spatele cabinei conducătorului auto, aerodinamic, asigurând astfel o conducere mai bună și un consum mai redus. Înșlțimea autorulotei este de asemenea mai redusă cu 30-40 cm. Acest tip insă în cele mai multe cazuri poate oferi loc de odihnă doar pentru trei sau patru persoane.

Modele complet integrate: Firma constructoare doar sașiul îl folosește, pe acesta construind modelul unic citeodată cu efect ciudat, altă dată futuristic. In aceste tipuri de autorulote, constructorul a eliminat toate elementele nefavorabile și a adaptat toate elementele pozitive. Spațiul interior este deosebit de mare, iar aranjamentul interior poate fi modificat. Autorulotele integrate în general sunt de 4 persoane însa s-au fabricat si de cinci, șase persoane. Singurul dezavantaj este prețul ridicat, însă acesta este o adevărată casă pe rotile, aparținând celei mai înalte categorii de calitate.

A patra grupa este cea numită "are". Masina aduce cu o mașină de cărat marfă complet închisă, doar geamurile și ușile indica faptul ca de fapt este vorba de o autorulotă.

Avantajul acestuia este ca este ușor de condus, datorită dimensiunii mici ușor de parcat, rapid și cu consum redus. Spatiul de locuit este practic, în general de două persoane, însă existând variante de trei și de patru persoane. Este rentabil să o luăm în considerare ca alegere din mai multe puncte de vedere:

Dulapurile interioare, spațiile de depozitare sunt un punct de vedere foarte important.

Dimensiunea portbagajului mai târziu este foarte important și în special la modelele cu garaj sunt mai avantajabile. Dimensiunile paturilor ca și funcționalitatea băii sunt demne de luat în considerare.

                                        

www.kronart.hu - KronArt Design